ADREN.eu, dé speciaalzaak in de BeNeLux voor het volledige Drift Innovation actie camera-gamma + àlle accessoires. Momenteel het beste alternatief, op de markt, voor de GoPro Hero.
Steeds alles op eigen voorraad. Eigen hersteldienst en garantieservice.
Een overzicht van de cameras : Drift HD, Drift HD 720p, Drift HD Ghost, Drift Ghost-S en Drift Stealth 2

Van bestelling naar Levering: goede afspraken met www.adren.eu, je verkoopspunt voor Drift HD actie cameras voor BeNeLux en Europa.

Eens je keuze gemaakt om 1 of enkele artikelen te kopen plaats je de bestelling in je winkelmandje en stuur je ze door.

Wanneer je eerst nog wat bijkomende informatie wil kan je ons bereiken via het contactformulier of rechtstreeks mailen aan aline@adren.eu of bellen naar +32 (0)468 105 633 (België) of +31 (0)625 434 961 (Nederland).

Afhankelijk van het volume en waarde van de aankopen variëren de verzendingskosten tussen gratis en de B-posttarieven met een maximum van € 5,50 binnen België en € 8,60 naar de aangrenzende buurlanden. Bij de aanschaf van een camera is de verzending gratis. Bij accessoires is de verzendkost afhankelijk van het volume van het pakket. Zo zal bvb een micro SD kaartje of een reservebatterij uiteraard goedkoper kunnen verzonden worden dan bvb een zuignapbevestiging. Accessoires die we in een omslag van maximum 3 cm dikte kunnen verzenden kost behoorlijk minder dan een groter pakket. Van zodra je een bestelling plaatst brengen we je dadelijk op de hoogte van de verzendkosten. Eventueel teveel betaalde verzendkosten maken we dadelijk terug over op de rekening van de klant. Dat is mogelijks een beetje omslachtig, maar zo houden we het voor iedereen correct.

Verzending buiten Europa is mogelijk via BPack world. Gelieve prijs te vragen voor de verzending.. Mail even naar aline@adren.eu en we berekenen de verzendkosten.

Zodra je betaling zichtbaar is op de rekening van ADREN regelen we met spoed de verzending. Door gebruik te maken van het online betalingssystemen "SOFORT", "IDEAL", "Bancontact"... verzeker je je van de snelste afhandeling van je bestelling.

Afhalen in Hofstade-Aalst is uiteraard ook mogelijk, na afspraak.

Wil je gewoon het materiaal eens bekijken alvorens te beslissen dan kan dat ook, na afspraak, in Hofstade-Aalst.

Retourneren: Bij de aankoop van producten online heeft u de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgaaf van reden te ontbinden gedurende 14 dagen. Deze termijn gaat in op de dag van ontvangst van het product. Tijdens deze termijn dient u zorgvuldig om te gaan met de producten en hun verpakking. Indien u van uw herroepingsrecht gebruik maakt, dient u de producten met alle geleverde toebehoren in de originele staat en verpakking aan ons te retourneren. Kosten: Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zijn alleen de kosten van verzending voor uw rekening. Wij nemen deze kosten voor onze rekening indien wij het verkeerde product leverden of de fout op een andere manier te wijten was aan ons handelen. Uw aankoopbedrag: Uw aankoopbedrag zullen wij zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 14 dagen, terugbetalen. Terugzenden: In geval van retourneren mogen de artikelen verzonden worden naar ons adres; Kris Nijs, Torensveld 54 te 9308 Hofstade-Aalst - België.

Privacybeleid:  Wij hechten veel waarde aan het vertrouwen dat u in ons stelt en alle persoonlijke informatie die u ons geeft wordt met de grootste zorg en vertrouwelijkheid behandeld.  Wij gebruiken uw gegevens om uw bestellingen zo vlug en vlot mogelijk uit te voeren. Overeenkomstig de Belgische wetten en Europese richtlijnen vragen en gebruiken we, met uw toestemming, enkel gegevens die relevant, juist en correct zijn en verzamelen deze voor specifieke, duidelijke en wettelijke doeleinden. Eenieder heeft, op eenvoudige vraag, inzage tot zijn gegevens en het recht de informatie die hem/haar betreft te wijzigen.

Volg ons op Facebook en blijf zo op de hoogte op welke events we zullen aanwezig zijn. Dan kan je daar het materiaal ook bekijken en aankopen.

Laat niet na om bij eventuele vragen contact op te nemen. Tel +32 (0)468 105 633 (België) of +31 (0)625 434 961 (Nederland).

Alvast dank voor het vertrouwen in het ADREN team.