ADREN.eu, dé speciaalzaak in de BeNeLux voor het volledige Drift Innovation actie camera-gamma + àlle accessoires. Momenteel het beste alternatief, op de markt, voor de GoPro Hero.
Steeds alles op eigen voorraad. Eigen hersteldienst en garantieservice.
Een overzicht van de cameras : Drift HD, Drift HD 720p, Drift HD Ghost, Drift Ghost-S en Drift Stealth 2

Webshop » Action & Lifestyle Cameras » DRIFT Actie Cameras » Drift HD Ghost

Drift HD Ghost

DriftHDGhost Drift HD Ghost
DriftHDGhost Drift HD GhostDriftHDGhost Drift HD GhostDriftHDGhost Drift HD GhostDriftHDGhost Drift HD Ghost€ 349,99 € 190,00 inclusief BTW

Uitverkocht

gratis-verzending-at-adren-eu

Al onze cameras hebben 2 jaar garantie

Bekijk zeker ook onze geactualiseerde

Drift HD Ghost Promo-Kits

drift-hd-ghost-at-adren-eu


HD Actie Camera met Interactieve draadloze afstandsbediening met LED: Drift Active StatusTM  De LED's op de afstandsbediening geven ogenblikkelijk de status van je camera weer dankzij een kleurcode per staus : Video/Foto/Timelapse/PhotoBurst. Reikwijdte; 10m.

2'' ingebouwd LCD scherm met krasbestendig Gorilla Glass®  Het ingebouwde LCDscherm maakt een perfecte beeldinstelling van je camera mogelijk; je ziet meteen wat je zal filmen.

300° verdraaibare performante precisie lens voor Full HD  De proffesionele lens van de Drift HD Ghost laat je toe precisiebeelden te maken, zowel in volle zon op een strand, op een besneeuwde bergtop, in volle actie in een bos... De lens is regelbaar; 'Fisheye' 170°, groothoek 127° en een gerichte hoek van 90°. De 300° verdraaibare lens maakt het mogelijk de horizon perfect uit te lijnen onafgezien de positie en plaats waar je je camera bevestigd.

Met Drift FlashbackTM Video Tag Droom je er soms van om de tijd terug te draaien en te herbeleven wat net voorbij is ? Dat is voortaan mogelijk met de Drift HD Ghost en zijn Drift FlashbackTM-modus die je toelaat met vertraging video-opnames vast te leggen tot 5 minuten terug in de tijd.

WiFi verbinding: Drift DataLinkTM WiFi & Drift App  De standaard ingebouwd WiFi in de Drift HD Ghost synchroniseert zich automatisch met Smartphones en Tablets. Met de gratis Drift App (beschikbaar voor iOS en Androïd) kan je de beelden in 'real-time' bekijken en alle instellingen van je camera wijzigen, opnemen starten en stoppen of de opnames op het geheugenkaartje bekijken.

Standaard met batterij met extra lange levensduur: tot 3 uur: Drift PowerStationTM  Dankzij de Lithium batterij van 1700 mAh kan je per laadbeurt tot 3 uur opnames realiseren.

Tot 3m waterdicht zonder extra behuizing De design van de Drift HD Ghost verzekert je een waterdichtheid tot 3m zonder extra behuizing. Dat maakt hem extra aantrekkelijk voor surfers, canyoning, zeilen.... Voor duikers en andere toepassingen op grote diepte onder water bestaat er een waterdichte behuizing tot -60m als accessoire.

Intuitieve menu Eenvoudige intuitieve menu; makkelijk in gebruik, vlot navigeren en in te stellen,

Geoptimaliseerde geluidskwaliteit: Drift PureTM Audio  De micro van de Drift HD Ghost maakt gebruik van softwarematige en mechanische filters om je een onvergelijkbare geluidskwaliteit te leveren. Zoals bij alle Drift cameras is de gevoeligheid van de camera instelbaar. De Drift HD Ghost beschikt over een 3,5mm Jack microfooningang voor een nog beter gerichte geluidsopname.

Foto's 11Mpixels en Burst Modus  Met de Drift HD Ghost maak je foto's van 11 Mpixel, ook tijdens het opnemen van videobeelden. De camera heeft ook een 'fotoburst'-modus. Zie hier voor enkele voorbeelden.

Drift Ghost demo video