ADREN.eu, dé speciaalzaak in de BeNeLux voor het volledige Drift Innovation actie camera-gamma + àlle accessoires. Momenteel het beste alternatief, op de markt, voor de GoPro Hero.
Steeds alles op eigen voorraad. Eigen hersteldienst en garantieservice.
Een overzicht van de cameras : Drift HD, Drift HD 720p, Drift HD Ghost, Drift Ghost-S en Drift Stealth 2

Vele goede redenen om ADREN-klant te worden.

Je weet bij wie je koopt
Iets kopen via een webshop is niet altijd evident.
www.ADREN.eu is een partner-initiatief (Frankrijk, België en Nederland).
Je weet bij wie je koopt en je wordt gegarandeerd persoonlijk geholpen!
Alle medewerkers hebben ruime ervaring in de sector van de actiesporten en dat vertalen we graag in een shop met een selectie van gewaarborgde kwaliteitsproducten.
Het hele Drift Innovation-gamma direct uit eigen voorraad leverbaar
De Drift actie cameras zijn ons belangrijkste product. Als officiële retailer van Drift Innovation houden we alle cameras en àl hun accessoires zelf permanent op voorraad. Snelle levering is dus steeds mogelijk.
Correcte prijzen
We hanteren de door de leveranciers vooropgestelde publieksprijzen. Door gebruik te maken van de promo-pakketten verzekeren we je van de beste prijs. Je kan ook steeds je eigen pakket samenstellen en onze beste prijs vragen.
Gepersonaliseerde dienstverlening
Iedere sportactiviteit vergt specifieke toepassingsmogelijkheden en aangepaste accessoires. Door onze jarenlange ervaring in diverse buitensporten kunnen we je helpen om het juiste materiaal te kiezen.
Beveiligde betaling
Betalingen kunnen via overschrijving, cash bij afhalen of via  online Banking. Het online betalen maakt het mogelijk om snel je bestelling te laten versturen.
Eerst kijken en dan beslissen
Bij de aanschaf van bvb een camera geef je algauw een aardig bedrag uit. Begrijpelijk dat je dan soms verkiest om het materiaal eerst te kunnen bekijken en de nodige toelichting wil beluisteren. Neem dus gerust contact op voor een afspraak om het materiaal te komen bekijken.
100% Tevredenheidsgarantie
We respecteren de regelgeving mbt verkoop op afstand en het recht van afstand. Daardoor kan je als klant, binnen de wettelijke termijn, van je aankoop afzien zonder opgave van reden. Jij zorgt voor een terugzending van de goederen in ongeopende verpakking en wij zorgen dan voor een spoedige terugbetaling.
Eigen garantie service bij ADREN.eu
Mocht er een probleem opduiken met een camera of accessoire dan zorgen wij snel voor een herstelling of spoedige beslissing om een item onder garantie te vervangen.