ADREN.eu, dé speciaalzaak in de BeNeLux voor het volledige Drift Innovation actie camera-gamma + àlle accessoires. Momenteel het beste alternatief, op de markt, voor de GoPro Hero.
Steeds alles op eigen voorraad. Eigen hersteldienst en garantieservice.
Een overzicht van de cameras : Drift HD, Drift HD 720p, Drift HD Ghost, Drift Ghost-S en Drift Stealth 2

Webshop » Action & Lifestyle Cameras » Drift Support & Dienst Na Verkoop

Support & Dienst na verkoop

Hieronder vind je diverse linken via dewelke je vast al heel wat antwoorden op vragen kan vinden. Laat niet na contact met ons op te nemen voor al je vragen mbt de cameras. We helpen je graag verder.

Drift Innovation Garantie en Dienst Na Verkoop

Mocht je een probleem ondervinden met je camera, neem dan dadelijk contact op met ons via het contactformulier. Omschrijf duidelijk het probleem en vermeld het type en indien mogelijk het serienummer van je camera in je bericht. We stellen dan alles in het werk om je te helpen. Binnen de garantieperiode en overeenkomstig de garantievoorwaarden kunnen we uiteraard ook snel de vervanging van je camera regelen. De kosten voor het terugsturen van je camera zijn ten laste van de klant. Voor België maak je bij voorkeur gebruik van BPack 24u gericht aan Kris Nijs en levering via het postpunt Spar in 9308 Hofstade-Aalst. Het terugsturen van je camera, of desgevallend een nieuwe, is ten laste van www.ADREN.eu!

Handleidingen

Gebruikshandleidingen voor de Drift cameras (Engelstalig) vind je via Drift Support.:

Nederlandstalige handleidingen zijn vooralsnog niet beschikbaar. Onder "instellingen" in het menu van je camera kan je 'Nederlands' als taal kiezen. De menu's zijn zeer intuîtief en daardoor heel gebruiksvriendelijk. Mocht je alsnog vragen hebben bij het gebruik van je camera, laat dan niet na contact op te nemen met ons: contact ADREN

Firmware Update

 Firmware(-update) van de cameras vind je via de Drift Support

Gebruik voor het uitvoeren van je firmware update steeds een leeg micro Sd-kaartje, bij voorkeur geformatteerd.

Denk er ook aan om na het uitvoeren van de firmware update het geheugenkaartje opnieuw te formatteren.

Drift WiFi-App voor Ghost & Ghost-S (Apple & Android)

De Drift App maakt de besturing en controle van je Drift HD Ghost, Ghost-S, Stealth 2, Compass en Ghost 4K mogelijk via een smartphone of tablet. De Drift App is beschikbaar in de "App Store" en bij "Google Play".

Voor het activeren van de WiFi is het noodzakelijk dat er een Micro-SD-kaartje zit in de camera.

Vind de App 

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.drift.driftlife&hl=nl

https://apps.apple.com/us/app/drift-life/id1052659378

Veelgestelde vragen

De site van Drift Innovation heeft een uitgebreide Support pagina. Neem tijd om daar af en toe te gaan lezen. Je vind er vast telkens opnieuw nuttige tips en weetjes. Heb je nog onbeantwoorde vragen ? Neem gerust contact op met ons: contact ADREN

Volg je Adren-shop ook op Facebook - VIMEO - Youtube en onze Nederlandstalige BLOG


    Loading...