ADREN.eu, dé speciaalzaak in de BeNeLux voor het volledige Drift Innovation actie camera-gamma + àlle accessoires. Momenteel het beste alternatief, op de markt, voor de GoPro Hero.
Steeds alles op eigen voorraad. Eigen hersteldienst en garantieservice.
Een overzicht van de cameras : Drift HD, Drift HD 720p, Drift HD Ghost, Drift Ghost-S en Drift Stealth 2

Webshop » Action & Lifestyle Cameras

Actie Cameras - Drift Innovation

www.ADREN.eu kiest bewust voor 1 merk uit de vele Lifestyle & Actie cameras op de markt.

Drift Innovation cameras bieden een zeer hoge kwaliteit aan een betaalbare prijs. Daarenboven hebben hun actie cameras standaard een ingebouwd LCD scherm en 300° draaibare lens. Dat maakt het instellen van de beeldhoek zeer eenvoudig. De standaard meegeleverde afstandsbediening maakt het perfect mogelijk om enkel die beelden te maken die je hebben wil, en vermijd achteraf onnodig knippen van je vele opnames. De intuitieve menu's, in alle wereldtalen, maken het instellen van je camera zeer eenvoudig. Met hun Stealth 2 komt hun kleinste actie camera op de markt. Hij is 50% kleiner en lichter en heeft exelente video en foto kwaliteit. Het ingebouwde scherm is echter enkel nog voor de bedienin,g van, de menus. Voor visualisatie van de opname en positionering van de lens gebruik je de WiFi en je smartphone of tablet.

Sinds begin mei 2016 betreden ze de markt van de Lifestyle cameras. Met hun Drift Compass bewijzen ze dat hun creativiteit en innovativiteit weinig grenzen kent.

www.ADREN.eu kiest ervoor om àlle Drift cameras en àl hun accessoires steeds daadwerkelijk in voorraad te hebben!

Wie kiest voor de Drift Ghost-S heeft meteen de top van de top in handen!

Bekijk zeker ook de vele accessoires.en de Promo Kits per camera of de Promo Kits per Sport


Loading...

Drift HD Ghost: Share Your Vision from Drift on Vimeo.

Drift Stealth 2